Fizetési feltételek

Webáruházunkban jelenleg négy fizetési mód közül választhat:

  • Bankkártyás fizetés: A megrendelés során weboldalunkon adhatja meg MasterCard, Visa vagy Meastro kártya adatait. A sikeres fizetését követően azonnal megkezdjük rendelése összekészítését és postázását.
  • PayPal fizetés: Ha Ön bankkártyával szeretne fizetni, a megrendelés leadása után webáruházunk átirányítja Önt banki partnerünk (PayPal) biztonságos oldalára. Itt adhatja meg bankkártya adatait (Itt szeretnénk figyelmét felhívni arra, hogy a maximális biztonság érdekében Ön nekünk nem adja ki bankkártya adatait!). Sikeres fizetés után visszairányítja webáruházunkba a fizető oldal, ahol Ön már láthatja is, hogy a vásárlási állapot módosult „Fizetve” ikonra.
  • Utánvétes fizetés: A megrendelés elküldését követően átadjuk csomagját a szállítást végző partnerünknek. Önnek a kézhezvételkor kell fizetnie a kézbesítőnek, kézpénzben.
  • Banki átutalás: Ha Ön ezt az opciót választja a rendelés leadásakor, webáruházunk megküldi Önnek az átutaláshoz szükséges adatokat. Az átutalás során kérjük, hogy a rendelési számot tüntesse fel!

Bank neve: Budapest Bank

Számlaszám: 10100716-02667500-01003000

Jogosult neve: UNIC-TRADE Kft.

Az átutalás megtörténte után postázzuk a megrendelt termékeket. Ön nyomon követheti rendelése állapotát a felhasználói menüben!

Ha további kérdése lenne a Kapcsolat menüponton keresztül elküldheti nekünk.